Parkirni sustavi - Automatika - Elektronički inžinjering
Proizvodi

O nama

Kontakt

Galerija

* * *
WebGSM

Status Parkirališta

Tvrtka Elmas d.o.o. osnovana je 1994. godine. Od samog osnutka poduzeća cilj njegovog osnivača Anđelka Badurine bilo je pružiti cjelovitu uslugu od idejnog projekta do same nabavke, projektiranja elektronike i montaže opreme. Pokrivamo područje komunikacija, elektronike i automatizacije sustava pokretnih lanaca, sustava podiznih stupova, te kompletnih sustava za parkirališta, sustava automatske naplate i video nadzora.

Elmasov servisni tim ima višegodišnje iskustvo u radu sa mikrokontrolerima, njihovom programiranju i razvoju elekroničke opreme s ciljem da se zadovolje sve potrebe sve zahtjevnijih sustava. Konstantnim unaprijeđenjem i nadogradnjom sustava nastoji se zadovoljiti sve zahtjeve krajnjeg korisnika što nas čini jedinstvenim na tržištu po pitanju fleksibilnosti i kvalitete parkirnih sustava.

Nastojimo predanim i kvalitetnim radom održati svoju čvrstu poziciju među vodećim subjektima u regiji na području parkirnih sustava i podiznih stupova.

Praćenjem svjetskih trendova kako tehnologije, tako i kvalitete poslovanja očekujemo još zadovoljnije partnere i još jači položaj na tržištu.